PRISER

Pris i salen 395 kr inkl. gebyr
Pris på balkon 375 kr inkl. gebyr
Gruppe pris min. 100 stk. – 375 kr inkl. gebyr

Spisning

3-retters menu 365 kr
Kaffe/kage 65 kr

SPILLEDATOER

TORSDAG
FREDAG
LØRDAG
TIRSDAG
ONSDAG
TORSDAG
FREDAG
LØRDAG
MANDAG
TIRSDAG
ONSDAG
TORSDAG
FREDAG
LØRDAG

den
den
den
den
den
den
den
den
den
den
den
den
den
den

1. februar
2. februar
3. februar
6. februar
7. februar
8. februar
9. februar
10. februar
19. februar
20. februar
21. februar
22. februar
23. februar
24. februar



 

 kl. 20
 kl. 20
 kl. 15
 kl. 20
 kl. 20
 kl. 20
 kl. 20
 kl. 15
 kl. 20
 kl. 20
 kl. 20
 kl. 20
 kl. 20
 kl. 20

MENU

3-retters menu fra køkkenchef Jacob Møller Justesen, Kunsten

Forret:
Kuller ballotine, rygeoste creme, frisee med krydderurter og grøn olie samt sprøde rugbrødsflager

Hovedret:
Dansk Kalvefilet, kartoffel souffle, bagte gule beder, Madeira sky, grønkål og kejserhat

Dessert:
Mørk chokolademousse Tuma Yellow, bagte blommer og brændt hvid chokolade