Profile

25. AUGUST -
10. SEPTEMBER 2021
I MUSIKHUSET ESBJERG

Trine Gadeberg
Jan Svarrer
Farshad Kholghi
Gordon Kennedy

Kapelmester: Peter Bom
Instruktører:
Kasper Le Fevre
Rasmus Søndergaard

Køb af billet

Kulissen, Musikhuset – café og billetsalg

Åbent alle dage kl. 11:00-16:00.
Online: mhe.dk
Telefon: 76 10 90 10

 

Hotel

Hotel Britannia

Hotel Britannia – tlf.  75 13 01 11
info@britannia.dk – super godt tilbud inkl. revybilletter, menu og overnatning, følg linket og se nærmere

Menu og overnatning

Har du lyst til at tage en overnatning og udforske vores dejlige by og den omkringliggende vestjyske natur, ligger der gode hoteller blot to minutters gang fra Musikhuset. Kontakt hotellerne direkte og henvis til revy-tilbud.

Hotel Ansgar

Hotel Ansgar -  tlf. 75 12 82 44
info@hotelansgar.dk – super god pris på overnatning inkl. en flaske vin på værelset.

Hotelansgar

Holdet

Image

Trine Gadeberg

Nærmere præsentation er vist ikke nødvendig, og vi glæder os gevaldigt til, at Trine skal være med her hos os igen. Trine er meget efterspurgt både indenfor revy, teater og musicals, og er tildelt mange priser indenfor branchen, bla. Årets Dirch. Hun har et stort hjerte for Esbjerg, så hun havde heldigvis sørget for at lave hul i kalenderen til revyen i 2021. Trine har utrolig mange jern i ilden, og udover at være aktiv på de danske scener har hun nu også kastet sig over at lave Podcasts, og har fået stor succes med både ”Den Hvide Dame” og ”Mens vi strikker”. Under coronaen har Trine underholdt os alle sammen med små videoer på Facebook med sin Pelle figur, der med spiddende satire sætter hele verdenssituationen på spidsen, set med et barns øjne. Videoerne er voldsomt populære - de har fået millioner af visninger og er delt mange tusinde gange, og Pelle har nu sin egen hjemmeside og webshop, hvor man bla. kan købe t-shirts med Pelles rammende citater. Se mere på www.jeghedderpelle.dk .

Nøj, hvor vi glæder os til at opleve både Trine og Pelle på scenen igen.

Image

Jan Svarrer

Jan har været med her hos os, lige siden den første EsbjergRevy på Musikhuset i 2017. Og heldigvis er han med igen i 2021. Hans kropskomik og underspillede figurer har slået benene væk under både vores publikum og også rundt omkring i landet, hvor han turnerer med sit eget solo show, og nu også i en nyskrevet forestilling sammen med Trine Gadeberg.

De to har fundet sammen i EsbjergRevyen og tager nu deres fortrinlige samarbejde og gode kemi med ud i landet. Jan er født og opvokset her i Esbjerg, så han er et dejligt lokalt islæt, der både kan skrive, synge, spille og være rablende, vanvittig morsom bare ved at gå henover scenen. Ingen EsbjergRevy uden den lange Svarrer.

Image

Farshad Kholghi

Farshad er tilbage – og det kommer nok ikke til at gå stille af.

Farshad har tidligere været med her i Esbjerg , og nu kan vi altså ikke undvære ham længere, så nu må vi have ham med igen i 2021. Farshad er…næææææsten….. lokal. Han har i hvert fald boet i Grindsted i sine unge år, hvor han også en enkelt gang medvirkede i Varde Sommerspil – så han har sine ungdoms rødder her i den vestjyske muld. Farshad sprudler af både energi og gode ideer, og man kan slet ikke undgå at blive i godt humør i hans selskab. En fuldkommen uforlignelig satirisk vinkel på tingene kombineret med både charme, selvtillid og lækkert hår - OG en forrygende sangstemme, gør Farshad til et sikkert kort på holdet . Velkommen tilbage !

Image

Gordon Kennedy

Gordon, der er uddannet skuespiller fra Århus Teater, debuterede i 1992 også som standup-komiker, og var dermed en af de første til at introducere denne genre i Danmark. Han er en alsidig og særdeles erfaren herre, og der kan skrives utallige teaterforestillinger, film, shows og tv-serier på cv’et foruden de mange revyer, han har medvirket i, både som skuespiller men også som instruktør. I 2007 modtog han Årets Dirch, og i 2014 og 2017 modtog han ved Charlies Revygalla, Årets Revy-prisen som instruktør for vores venner i GræstedRevyen. Men Gordon kan mere end det. Han er nemlig også en strålende komponist og tekstforfatter, med en helt særlig humoristisk tilgang til verden omkring os. Hvem husker ikke ”Godnat og Sov Godt” som han og Timm Vladimir opnåede kult status med i det ganske land.

Og – nåh ja – så har han da også lige en uddannelse som manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole med i bagagen.

Vi er umådelig glade for og stolte af at have fået Mr. Gordon McGregor Kennedy med på holdet her i Esbjerg.

Image

Kapelmester: Peter Bom

Peter er vores klippe, der har været med siden den første EsbjergRevy på Musikhuset i 2017. Han er en fremragende pianist og komponist, der kan fremtrylle de smukkeste melodier og harmonier. Han kan stille og roligt redde enhver musik-krise, og kan sidde ene mand ved tangenterne og lyde som et helt kor og orkester. Med sin mørke og soulede stemme har han også selv været solist i flere musical projekter, ligesom han også er en efterspurgt kor dirigent og arrangør. Peter er også fast kapelmester i Kerteminde Revyen, og heldigvis får vi også lov at beholde Peter Bom i Esbjerg i 2021 – for ham kan vi ikke undvære.
Image
Image

Instruktører : Kasper Le Fevre og Rasmus Søndergaard

Kasper og Rasmus udgør 2/3 af impro-comedy gruppen Specialklassen, som gennem årene har lagt Danmark ned af grin med deres shows. Du kender dem bla. fra Zulu Comedy Galla, eller du er måske stødt på "Palle fra Kalundborg", ”Rene og Mor” og andre af deres figurer fra satireprogrammet "Specialklassen" på Radio4. Og hvis du så ”Året der gak” i 2020, har du sikkert moret dig kosteligt over Rasmus som døvetolken.

De har begge to baggrund som skuespillere, og ved siden af deres optrædener, både på TV og på landets comedy scener, er de begge hyppigt brugt som tekstforfattere på redaktioner og til andre komikere og skuespilleres liveshows og revyer. Det er f.eks Kasper, der skriver teksterne til Trine’s Pelle-figur, der har millioner af visninger på de sociale medier.

Der er ingen tvivl om, at EsbjergRevyen er lagt i fuldkommen trygge satiriske hænder hos de to kompetente herrer.

Image

Scenograf: Jens Frausing

Jens er gammel Esbjerg dreng, nu bosat i Horsens.

Han er en særdeles alsidig herre og har mange års erfaring i branchen, bla. var han i en årrække tilknyttet Fredericia Teaters scenograf team. Han har en lang række scenografi og instruktør opgaver bag sig, og han har heldigvis fundet plads i kalenderen til at kunne være med i EsbjergRevyen siden starten i 2017, selvom der er bud efter ham mange steder fra. Den enkle, men meget effektfulde scenografi han har lavet til vores revyer, er utrolig flot og samtidig med et udtryk, der passer perfekt til rummet. Så det er et helt naturligt valg, at Jens igen i 2021 skal skabe endnu en smuk scenografi.

Kontakt

Image

Hanne Bjørnskov:

hanne@esbjergrevyen.dk
Tlf.: +45 2679 0558

Om Esbjerg
Revyen

Image

EsbjergRevyen drives og ejes af Hanne Bjørnskov

Leif Fabricius er tilknyttet revyen som konsulent og tekstforfatter med det lokale indspark.

EsbjergRevyen er medlem af RevyDanmark, som er foreningen af professionelle revyer i Danmark – med pt 21 medlemmer. Hanne er administrator, kasserer og sekretær i foreningen.